Zwangerschapsyoga Almere

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”7011″ img_size=”full”][vc_custom_heading text=”Prenatal Yoga Programma in samenwerking met LadiesFIT” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Zwangerschapsyoga in Almere

Het is onze wens dat iedere mama mentaal, emotioneel en fysiek voorbereid is op deze reis van lichamelijke verandering tot na de bevalling.

Iedere sessie brengt de focus naar meditatie, bewust en mindful bewegen, Ayurvedische tips en kennis, aromatherapie en eindigt in diepe ontspanning.

Een les duurt 90 minuten inclusief het drinken van thee en de mogelijkheid om vragen te stellen.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1621499863167{margin-bottom: 10px !important;}”]

[dt_sc_br /]

Dit Prenatal Yoga Programma is ontworpen om steun te geven tijdens het veranderen van jouw lichaam en de eisen van de bevalling als nieuwe moederschap te ontmoeten. Met als doel om je lichaam aan te sterken, je gewrichten te beschermen, te werken aan flexibiliteit terwijl je je geest kunt ontspannen.

Er wordt gebruik gemaakt van muziek zodat je als zwangere mama dieper verbinding kunt maken met je lichaam en je baby.

Overleg met je verloskundige of yoga geschikt is voor jou op dit moment.

Wij raden aan in de tweede trimester te beginnen als je kort voor of tijdens je zwangerschap geen sport of yoga hebt beoefent.

[dt_sc_br /]

Je docente

Sandra Wilson

Sandra is moeder van twee kinderen en sinds 2008 yoga docente met meer dan 500 opleidingsuren in Integrale en Prana Flow Yoga.

Inclusief zwangerschapsspecialisatie uren tijdens haar eerste 200 uurs opleiding in India.

Na haar tweede zwangerschap van haar dochter heeft ze de verdieping Lunar Prana Flow met Shiva Rea gevolgd waar de nadruk lag op het vrouwelijke lichaam, en gezondheid tijdens zwangerschap.

Ieder jaar volgt ze bijscholing bij haar docente Shiva Rea met dit jaar een specialisatie tot Doula.

Ze heeft zelf een natuurlijke bevalling ondergaan als ook een keizersnede.

En zij inspireert graag hoe Yoga, Ayurveda en Aromatherapie haar hierbij ondersteund hebben.

[dt_sc_br /]

[dt_sc_br /][/vc_column_text][vc_btn title=”Schrijf je nu in!” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.momoyoga.com%2Fsukhawave%2Fmember%2Forder%2Fcreate%2Fchoose-product%2F10169971||target:%20_blank|”][vc_column_text]

[dt_sc_br /] 

Voorbereiding op de derde trimester

Speciale 60 min les voor vrouwen in de tweede trimester.

Wil je graag leren je baby te begrijpen en meer verbinding te ervaren?

Tijdens deze les gaat Sandra dieper in op de veranderingen die je ervaart tijdens de derde trimester. Er zullen tijdens het volgen van de zwangerschapsyoga ook houdingen zijn die je anders gaat uitvoeren. Tijdens deze korte les, leer je waarom.

Vanuit Ayurveda is er kennis dat je helpt beter in balans te zijn tijdens de derde trimester. Ook leer je begrijpen waarom je je op een bepaalde manier voelt.

[dt_sc_br /]

Voorbereiding op de bevalling

Speciale 60 min les voor vrouwen in de derde trimester

Wil je graag leren ontspannen en met rust je bevalling in te gaan?

Tijdens deze les gaan wij het hebben over de bevalling. Je krijgt wat meer tips van hoe je je tijdens de bevalling kunt ontspannen en hoe je ook steun kunt vragen aan je partner. Simpele ademhalingsoefeningen spelen hierbij ook een rol.

[dt_sc_br /]

Wanneer?

Samenwerking met:

Elke vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur
@LadiesFit, Markerkant 10-04D
(tegenover de Esso)

[dt_sc_br /]

Persoonlijke investering

12 lessen kaart (1 trimester) – 90 minuten per les – €180 (€15 per les)
Losse les €17,50
Proefles €10,-

De special krijg je cadeau bij de aanschaf van je lessenkaart.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Schrijf je nu in!” color=”turquoise” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.momoyoga.com%2Fsukhawave%2Fmember%2Forder%2Fcreate%2Fchoose-product%2F10169971||target:%20_blank|”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]